Budova MZ SR. Foto: Miroslav Homola

Rezort zdravotníctva hľadá nového riaditeľa psychiatrie vo Veľkom Záluží a člena predstavenstva onkoústavu v Košiciach

Rezort zdravotníctva pod vedením ministerky Zuzany Dolinkovej (Hlas-SD) hľadá nového riaditeľa Psychiatrickej nemocnice Veľké Zálužie a člena predstavenstva Východoslovenského onkologického ústavu v Košiciach. Informáciu o vyhlásení výberového konania rezort zverejnil na svojej webovej stránke.

Ministerstvo zdravotníctva vyhlásilo výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa v Psychiatrickej nemocnici Veľké Zálužie. Cez výberové konanie rezort hľadá aj nového člena predstavenstva Východoslovenského onkologického ústavu v Košiciach. Záujemcovia sa môžu do súťaže prihlásiť do 8. októbra tohto roka.

Základnými podmienkami sú bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony, vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, odborná prax päť rokov, dôveryhodnosť či odborná spôsobilosť. Uchádzač musí tiež vypracovať projekt stratégie rozvoja zameraný na zabezpečenie vyrovnaného hospodárenia, zefektívnenie chodu organizácie, zvýšenie efektívnosti vo využívaní finančných zdrojov, personálnu politiku, riešenie aktuálnych problémov či presné definovanie cieľa projektu a spôsobu na jeho dosiahnutie.

(mhl)